after white

Matchmaking-Event ‘Carbon Capture & Utilisation’

Vindt plaats op

Tijdens het Living Lab Event – ‘Carbon Capture & Utilisation’ in Edinburgh, Schotland (30 & 31 jan. ’20) vindt op 30 januari 2020 een matchmaking-event plaats. Projectontwikkelaars presenteren op het matchmaking-event innovatie-uitdagingen voor de realisatie van een CCU-hub op het industrieel complex in Grangemouth én het CCS project Acorn. Deze projectonwikkelaars zijn op zoek naar baanbrekende producten, technologieën en ondernemers die bereid zijn om deel te nemen aan deze projecten.

Tijdens het matchmaking event kun je 1-op-1 gesprekken aan gaan met de projectontwikkelaars waarbij je jouw innovatieve product, dienst of technologie kan pitchen. Daarnaast vinden er matchmaking sessies plaats waarbij je in contact kunt komen met andere internationale deelnemers aan het event zoals bedrijven, kennisinstellingen, overheden en projectontwikkelaars. De ‘Matchmaking’ formule is al vaak succesvol gebleken en een groot aantal bedrijven heeft hier nieuwe business uit weten te genereren.

Het Living Lab-event en Matchmaking-event worden georganiseerd vanuit het Northern Connections project. Northern Connections is een internationaal samenwerkingsverband van 22 partners rond de Noordzee. Zij brengen innovatieve bedrijven bijelkaar die specifieke innovatie uitdagingen hebben en werken zo gezamenlijk aan nieuwe oplossingen. New Energy Coalition is een van de partners in Nortern Connections.

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om in contact te komen met projectontwikkelaars en om nieuwe business kansen te genereren. Voor meer informatie over het event kunt u contat opnemen met Jannes Kalfsbeek (j.kalfsbeek@newenergycoalition.org)

Aanmelden voor de bijeenkomst kan nog tot 24 januari 2020!

Aanmelden

Meer informatie over de bijeenkomst en waar men specifiek naar op zoek is.

Talen: