plus yellow

Werken bij

Werken bij

Bij New Energy Coalition werk je in een relevant en inspirerend werkveld, met een divers team van collega’s in een bekroond innovatief gebouw. Bij ons word je ondergedompeld in het urgente, wereldwijde thema van de energietransitie. Je vergaart brede kennis in een enorm netwerk van (inter)nationale industrie en bedrijfsleven, onderzoeks- en kennisinstellingen en beleidsontwikkeling op het thema energie. Je werkt mee aan de duurzame wereld van morgen.

We hebben goede arbeidsvoorwaarden met daarin een mooi pakket secundair zoals onder meer: een premievrije pensioenregeling, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, telefoon & laptop van de zaak, de mogelijkheid tot flexibele werktijden, thuiswerkvergoeding, fiets-leaseplan, gratis A.S.R Vitality programma en -niet onbelangrijk- regelmatig afdelings- en bedrijfs-uitjes en sociale activiteiten onder aanvoering van een actieve feestcommissie.

Wij zetten ons in voor een veilige en inclusieve werkomgeving waar al onze medewerkers dezelfde kansen krijgen en zich zoveel mogelijk kunnen ontwikkelen, ongeacht positie, afkomst, gender, seksuele geaardheid, nationaliteit, etc. Om dit te realiseren werken wij volgens bedrijfsbreed geïmplementeerd beleid dat wij dagelijks toetsen aan de praktijk en wordt aangevuld vanuit regelgeving of eigen inzicht.

Talen: