after white

Coalitiepartners

In onze coalitie zijn onze partners onmisbaar. Samen met onze partners formuleren we onze ambities en jagen ze na. Onze partners zijn op verschillende manieren betrokken bij New Energy Coalition: als onderdeel van de governance structuur en bij de uitvoering van concrete projecten en activiteiten. Om de inhoudelijke betrokkenheid en de partnerbasis uit te bouwen, zijn de  ‘Programme Boards’ opgericht.

De partners van New Energy Coalition bieden hun expertise, kennis en middelen aan ter ondersteuning van ons gezamenlijke doel: de versnelling van de energietransitie. Het is een gemengde groep van ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheidsorganisaties.

De rol van onze partners is divers. In onze programma’s, projecten en evenementen kunnen ze bijdragen als mede-organisator, gastheer, deelnemer of in welke vorm dan ook.

Strategische partners

Een aantal van onze partners is langdurig betrokken bij onze organisatie en denkt mee over de koers en over strategische keuzes.

Elke partij die onze missie onderschrijft en wil samenwerken, is uitgenodigd om zich aan te sluiten. Heeft uw organisatie interesse om zich aan te sluiten bij de coalitie? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Talen: