Masterclass Financiering voor innovatieve energie-ondernemers

Vindt plaats op

De Masterclass is een samenwerking met Topsector Energie

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende vormen van financiering hebben allemaal hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen. Hoe vind je als ondernemer in de energiesector nu de financieringsvorm die bij jouw bedrijf past? Om hier meer inzicht in te krijgen, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie samen met New Energy Coalition wederom een Masterclass Financiering. Tijdens deze Masterclass delen experts hun ervaringen en geven ze deelnemers een actueel overzicht van publieke en private financiële instrumenten.

De Masterclass wordt georganiseerd via een webinar, op donderdag 15 april van 14:00 tot 16:30 uur.

Op het programma staan ​​sprekers uit de wereld van regionale ontwikkelingsagentschappen, banken, risicokapitaal, subsidieverstrekkers, crowdfunding en business angels. Ze geven een realistisch beeld van de financieringsmogelijkheden en welke innovaties bijzonder kansrijk zijn.

Voor wie is de webinar bedoeld?
Ben jij een start-up, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoek je het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past? Kom dan naar de volgende editie van de Masterclass Financiering op donderdag 15 april.

Je kunt je hier aanmelden.
Meer informatie, zoals het meest actuele programma, vind je hier terug.

Talen: