Slotbijeenkomst ‘Grensoverschrijdende samenwerking waterstof’ van H2LinkRegion

Vindt plaats op

Noord-Nederland en Nedersaksen zijn twee dynamische energieregio’s. Met een hoog aandeel aan duurzame energie spelen deze regio’s een leidende rol in de energietransitie. Met name waterstof neemt in deze gezamenlijke regio een bijzondere positie in.

Het Oldenburg Energy Cluster (OLEC) en New Energy Coalition nodigen u graag uit voor de digitale slotbijeenkomst over de kansen voor grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van waterstof.

Digitale slotbijeenkomst

“Kansen voor grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van waterstof”

3 december van 9.30 tot 12.30 uur

Programma

Tijdens de slotbijeenkomst presenteren we naast een aantal projecten de resultaten van de potentieelanalyse voor grensoverschrijdende samenwerking op het gebeid van waterstof. De uitgewerkte studie belicht mogelijkheden voor samenwerking op verschillende hoofdthema’s. We geven antwoord op vragen als ‘wat kunnen we van elkaar leren? Hoe profiteren bedrijven en onderzoekers aan beide zijden van de grens van deze ontwikkeling? En hoe benutten wij gezamenlijk het samenwerkingspotentieel van waterstoftechnologieën?’ Daarnaast benoemen wij ook de obstakels.

Programma

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande button:

Aanmelden

Na uw registratie ontvangt u per mail de link naar de web-based conferentie.

Talen: