Bedrijven en energietalent op Energy Career Event

Gepubliceerd op

Voor de energietransitie zijn de beste en slimste bedrijven, innovaties en mensen nodig. Ondernemers en studenten van MBO, HBO, WO en (young) professionals ontmoeten elkaar online tijdens het ‘Meet Your Future Career Event’ op donderdag 22 april a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, en bedrijven die een virtuele ‘stand’ op de informatiemarkt willen, vacatures willen inbrengen, een workshop willen organiseren of anderszins mee willen doen kunnen zich nog aanmelden bij de Energy Academy van New Energy Coalition. 

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van vandaag. Om deze enorme transformatie tot stand te brengen, zijn de beste en slimste bedrijven, innovaties én mensen nodig. Energie is een belangrijke sector, zowel op wereldschaal als in de Nederlandse economie. De noordelijke regio wordt erkend als hét centrum voor energievraagstukken. Het online evenement is een kans voor innovatieve bedrijven om kennis te maken met energietalent uit het hele land en andersom.

‘Als je voorop wilt lopen in de energietransitie, je energiecarrière wilt beginnen of een boost geven, en innovatieve ideeën tot wasdom wil brengen, dan moet je in Noord-Nederland zijn,’ zegt projectmanager Linda Flanderijn van New Energy Coalition. ‘We kijken er daarom ook naar uit om met dit evenement het energietalent en innovatief bedrijfsleven met elkaar te verbinden.’

Over Meet Your Future in Energy Career Event

Het online carrière evenement biedt dezelfde kansen als een fysiek evenement: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het digitale platform biedt volop mogelijkheden, voor (inter)nationaal talent en bedrijven om met elkaar in contact te komen. Het evenement is toegankelijk voor studenten op MBO, HBO en WO niveau en voor (jonge) professionals. Het duurzaam blijven verbinden en aantrekken van talent en bedrijfsleven in Noord-Nederland is een initiatief van New Energy Coalition’s Energy Academy.

Aanmelden kan gratis via Energy Academy

Bekijk de aftermovie van de vorige editie:

 

Talen: