after white

Kick-off educatieprogramma Waterstof Werkt

Gepubliceerd op in Groene Moleculen

Op woensdag 30 maart jl. kwamen de projectpartners bij elkaar in het Noorderpoort College in Groningen voor de kick-off van Waterstof Werkt. Dit educatieprogramma werd tijdens het Wind Meets Gas 2021 congres geïntroduceerd. Het programma “Waterstof Werkt” realiseert op korte termijn een doorgaande leerlijn in de regio op het gebied van waterstof. Met opleidingen, trainingen en cursussen op mbo-, hbo-, wo- en post-initieel- (gevorderd professioneel) niveau. De betrokken onderwijsinstellingen in de regio werken samen aan een gecoördineerde aanpak.

(Lees hier meer over het project)

Tijdens de bijeenkomst werd het projectplan met de doelen nog even weer in herinnering gebracht. Verder gaven de kerngroep leden (RuG, Hanze, Alfa-College en Noorderpoort) een korte update van de voortgang en status van hun activiteiten in het project.

Aanwezig waren (vertegenwoordigers van) de stuurgroep: RuG, Hanze, Alfa-College, Noorderpoort, Techniek Nederland, Bouwend Nederland en WIJ-Techniek, de kerngroep: RuG, Hanze, Alfa-College en Noorderpoort en consortiumleden Shell, Afeer, EBN, Gas Terra, Stork, Gasunie, NAM.

 

Talen: