Digitale workshop | Grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van waterstof

Vindt plaats op

Noord-Nederland en Nedersaksen zijn twee dynamische energieregio’s. Met een hoog aandeel aan duurzame energie spelen deze regio’s een leidende rol in de energietransitie. Met name waterstof neemt in deze gezamenlijke regio een bijzondere positie in.

Oldenburg Energy Cluster (OLEC) en New Energy Coalition nodigen u graag uit voor de tweede workshop over de mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van waterstof, die in het kader van het Interreg A project ‘H2LinkRegions’ gehouden wordt.

Digitale workshop

Samen met deskundigen gaan we in onze digitale workshop het grensoverschrijdende potentieel op de verschillende thema’s identificeren en de obstakels benoemen. We gaan vragen beantwoorden zoals ‘wat kunnen we van elkaar leren? Hoe kunnen bedrijven en onderzoekers aan beide zijden van de grens van deze ontwikkeling profiteren? En hoe kunnen wij gezamenlijk het samenwerkingspotentieel van waterstoftechnologieën beter benutten?’

Tenslotte presenteren wij de eerste resultaten van ons onderzoek naar de potentie voor samenwerking. Dat onderzoek loopt sinds januari aan beide kanten van de grens.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 29 juni 2020! Dit kan door een e-mail te sturen naar Ingrid Klinge, I.Klinge@newenergycoalition.org. U ontvangt dan de link naar de workshop.

Programma

Ten slotte willen wij u vragen om deel te nemen aan een korte online-enquête over het potentieel van grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van waterstof. De enquête is hier beschikbaar in het Nederlands en Duits.

Talen: