FC EXPO 2020 Hydrogen & Fuel Cell Expo Tokio

Vindt plaats op

New Energy Coalition co-host Nederlands Paviljoen op Waterstofbeurs Tokio, 26-28 februari

FME, New Energy Coalition, RVO, de Nederlandse Ambassade in Tokio en Hastex International organiseren op basis van samenwerking een stand op de 16de Hydrogen & Fuel Cell Expo die 26-28 februari 2020 gehouden wordt in Tokio.

Gaat u mee? Aanmelden kan via deze link.

 

 

16de Hydrogen & Fuel Cell Expo 2020

De expo is een van de belangrijkste en grootste vakbeurzen op dit gebied. Meer dan 70.000 internationale professionals over de hele waterstof-waardeketen vinden elkaar en doen zaken op het gebied van regelgeving & veiligheid, productie, transport, opslag en gebruik van waterstof in mobiliteit, gebouwde omgeving, industrie en energiesector.

Het Nederlandse Paviljoen zal expertise van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen presenteren, door middel van het organiseren van presentaties, seminars en netwerkmomenten, onder andere in samenwerking met de Japanse overheid. Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om mee te doen met een eendaags side program in Tokio op 25 februari inclusief een netwerkreceptie op de ambassade.

Dit initiatief bouwt voort op eerdere activiteiten, zoals de waterstof innovatiemissie naar Japan van 23-28 september 2019. Op 25 september ondertekenden de Nederlandse en Japanse overheid een samenwerkingsintentie inzake waterstof. Met de stand anticiperen we ook op vervolgacties en –missies naar Japan, in de komende jaren! De beurs is onderdeel van een cluster van Expo’s op gebied van duurzame energie (H2/FC, wind, PV, biomassa, batterijen enz.).

Contactpersonen voor meer informatie

Judith van Akkeren – judith.van.akkeren@fme.nl – FME
Patrick Cnubben – p.cnubben@newenergycoalition.org – New Energy Coalition
Wouter Veenhoven – wolter@hastexinternational.com – Hastex International
Yasin Ince – yasin@hollandinnovation.jp – Nederlandse ambassade in Tokio
Rob Stroeks – rob@hollandinnovation.jp – Nederlandse ambassade in Tokio

Talen: