plus lightgray

Projecten

Projecten

New Energy Coalition is als initiator, coördinator of uitvoerder betrokken bij diverse projecten. Met onze energiekennis, ons internationale energienetwerk en onze organisatiekracht vormen we vele coalities in de vorm van projecten.

Wat komt daar nou uit?

Veelal blijven de projecten waaraan we werken, beperkt tot het zicht van de betrokken onderzoekers, projectpartners en andere stakeholders. Wat levert het eigenlijk op, al dat onderzoek, de pilots, de proeftuinen? Wat blijft er van over? Allemaal leveren ze een bijdrage aan ontwikkelingen, innovaties en beleid. Ook dat is niet erg tastbaar. Een van de projecten waaraan wij werken, Making City, laat in hun video goed zien wat er in zo’n langjarig project gebeurt en wat het oplevert. Kijk maar eens:

Filteren op:

Citylogistic 2.0 Interreg NL/DU

Ontwikkeling van een innovatief, intelligent en duurzaam stadsdistributiesysteem in het stadsnetwerk van partnersteden Oldenburg (D) en Groningen (NL)

WAviatER

Ontwikkeling van een airport electrolyser voor groene waterstof als emissieloze energiedrager voor lichte vliegtuigen, drones en grondmaterieel
Talen: