Gratis Webinar Waterstof voor iedereen: Hoe en Wat?

Gepubliceerd op

Alles wat je moet weten om de waterstofberichtgeving te begrijpen.

Waterstof is in het nieuws. Voortdurend worden we geconfronteerd met berichtgeving over hoe in Nederland, en Noord-Nederland in het bijzonder, de duurzame waterstoftoekomst begint. Er worden miljarden geïnvesteerd en de oproep is om waterstof serieus te nemen en het volop in te zetten als onderdeel van de energietransitie.

Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat is Waterstof? Hoe wordt het gewonnen en waarom speelt het zo’n grote rol in de energietransitie. Als je nog niet met waterstof te maken hebt gehad, zijn al die verhalen soms moeilijk te duiden. Want wat is waar? En wat niet?

De webinar

Op maandag 16 november, 15.00 – 16.00 uur organiseert New Energy Coalition een webinar onder de titel: Waterstof, Hoe en wat? Alles wat je moet weten om de waterstofberichtgeving te begrijpen. Gedurende de webinar gaan een aantal experts in op de basisvragen rond waterstof. Geen diepgaande analyses, maar een korte crashcourse om de basis te snappen. Als deelnemer kun je via de chatfunctie vragen stellen aan de experts.

De experts

  • Dr. Ir. Jan-Jaap Aué – Directeur EnTranCe, Centre of expertise Energy, Lector Waterstoftoepassingen, Hanzehogeschool Groningen
  • Catrinus Jepma – Wetenschappelijk Adviseur New Energy Coalition
  • Patrick Cnubben – Coördinator Groene Moleculen New Energy Coalition
  • Carl Holthausen – CTO Holthausen Clean Technology BV, Managing Director Hyzon Motors Europe BV

Leon Stille, manager EDI Business School part of New Energy Coalition, is de moderator.

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over waterstof. Publiek, bestuurders, ambtenaren, professionals uit de energie, MKB, studenten, scholieren, docenten en journalisten.

Aanmelden

De webinar is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Talen: