Vacature: Project Manager (0,8 – 1 FTE)

Gepubliceerd op

Ben jij een ambitieuze projectmanager? Een organisatietalent, met oog voor detail? Heb je interesse in de energietransitie en werk je graag mee aan een duurzame toekomst? Pak jij graag iets nieuws aan en ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken? En bezit jij de drive om echt het verschil te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

New Energy Coalition is een kennis- en netwerkorganisatie die de wereld duurzamer wil maken door de energietransitie te helpen versnellen. In deze transitie moeten bedrijven, (kennis-)instellingen en overheden samen innoveren om doorbraken te bereiken in technologie en kennis, in economische en maatschappelijke toepassingen én in het denken en doen van mensen. Als katalysator stimuleert New Energy Coalition innovatie en educatie door kennis, beleid en ondernemerschap bij elkaar te brengen.

New Energy Coalition is gevestigd in het Energy Academy-gebouw op Zernike Campus in Groningen. Er werken circa 50 medewerkers in verschillende teams en projecten.  

 

Voor ons Team Onderzoek & Innovatie zoeken wij een

Project Manager (0,8-1 fte).  

Het team houdt zich bezig met het verwerven en uitvoeren van (Europese) samenwerkingsprojecten op het vlak van systeemintegratie en groene moleculen.

Functie-inhoud 

Als projectmanager ben je breed inzetbaar. Zowel in de ontwikkeling als uitvoering van diverse (EU-) projecten. Je hebt affiniteit met alle organisatorische aspecten die hierbij komen kijken. Het ordenen van informatie, het structureren van rapportages en de afstemming met partners. Je biedt directe ondersteuning aan betrokken inhoudelijke experts en projectleiders. Daarbij opereer je goed in teamverband en bent je proactief.

Functie-eisen 

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur met energieprofiel; 
  • Ervaring in het (mede) opzetten, uitvoeren en managen van complexe projecten; 
  • Systematische werker, met goed begrip van relevante data- en rapportagesystemen; 
  • Representatief en communicatief vaardig in het Nederlands en Engels; 
  • Affiniteit met (toegepast) onderzoek en energietransitie is een pré; 
  • Teamspeler en geen 9 tot 5 mentaliteit; 

Wat bieden we 

Een uitdagende en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanvang per direct, met een contract voor één jaar en uitzicht op een vaste aanstelling. Het betreft een aanstelling als Project Manager A met een fulltime salaris van €2.440 tot €4.760 bruto per maand, afhankelijk van werkervaring. 

Solliciteren

Solliciteren kan tot 16 juni a.s., door een brief en CV te sturen naar: hrm@newenergycoalition.org o.v.v. Kenmerk OH/1.

Voor vragen over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Bianca Dijkstra:  06-42751172. 

 

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld) 

 

Talen: