after white

Innovatie

De energietransitie gaat niet vooruit, als we niet voortdurend met ongeremde nieuwsgierigheid zoeken naar innovaties die bijdragen aan een duurzame samenleving. New Energy Coalition doet precies dat. Door nieuwe idee├źn te delen en verder te brengen, dragen we bij aan het verslimmen van de energietransitie.

Wij geloven in open innovatie! Open innovatie betekent voor ons samenwerken met kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden aan oplossingen voor een duurzamer energiesysteem. Door deze partijen te bij elkaar te brengen, versnellen we innovaties en hun introductie op de markt. Een voorbeeld: door overheden te verbinden met experts op energiewetgeving van de Rijksuniversiteit Groningen, kijken we vast vooruit naar de ontwikkeling van wet- en regelgeving voor compleet nieuwe toepassingen. Wij innoveren samen met partijen uit de hele keten, van opwekking tot opslag, distributie en toepassing van energie. Door het energiesysteem in samenhang te beschouwen, realiseren wij innovaties die direct toepasbaar zijn, zonder onnodig tijd te verliezen.

Wij volgen bij innovatie twee sporen die in elkaars verlengde liggen: Business Development en Onderzoek. Business development en onderzoek zien wij als belangrijke dragers van innovatie.

Talen: