after white

Business Development

Een innovatief idee succesvol naar de markt brengen. Dat willen we bereiken met onze business development-activiteiten. Met onze eigen experts ondersteunen we organisaties en (Europese) projecten die kansen zien in veelbelovende idee├źn die ontstaan in fundamenteel onderzoek of in de markt. De projecten die we opstarten binnen business development bevinden zich soms in het stadium van toegepast onderzoek. Dan testen we bijvoorbeeld een nieuw product. Andere keren is de innovatie al zo goed als klaar voor introductie op de markt.

Innovatie helpt verder

We ondersteunen organisaties en projecten op verschillende manieren. Door technische kennis in te brengen, van onszelf of van onze partners. Door een economische haalbaarheidsstudie uit te voeren. Of door een ondernemer in contact te brengen met de lokale overheid, een kennisinstelling of andere partijen die hem verder kunnen helpen met zijn innovatie.

Eigen experts en business developers

Wij hebben voor elk thema eigen experts en business developers in huis. Zij brengen kennis in en inzicht in het energiesysteem als geheel. Door die kennis te combineren met een uitgebreid (inter)nationaal netwerk kunnen we partijen succesvol verder helpen met hun energievraagstukken. Met onze business development-tak brengen wij innovaties (dichter) naar de markt en dragen zo concreet bij aan een nieuw energiesysteem.

New Energy Coalition is de actieve spil in een groot netwerk van sleutelpartijen in de energiewereld. Daardoor zijn we sterk in het signaleren van kansen voor de energietransitie en het smeden van succesvolle consortia.

Talen: